top of page
selective-focus-photograph-of-man-wearin

WELLNESS FOR

BUSINESS & EVENTS

- WAAROM STOELMASSAGES? -


RESULTAAT GERICHT

De grootste troef van elke onderneming zijn de medewerkers. Zij zijn de motor die dag in dag uit vlot moet blijven draaien. Efficient en doelgericht werken is belangrijk om de vooropgestelde resultaten te behalen. Om dit te bereiken is het noodzakelijk te zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Zo ontstaan de beste ideeën en gaat men met de juiste focus terug aan de slag. Onze massagestoel is ‘where the magic happens’.

GEZONDHEID BEVORDEREND

We weten intussen dat het anders moet. De lat ligt hoog en daar draagt ons lichaam de gevolgen van. Indien we niet ingrijpen komen we uiteindelijk in een neerwaardse spiraal terecht waar we nadien moeilijk uit geraken. We begrijpen steeds meer welk effect een professionele massage op ons lichaam heeft. Zo worden blokkades weggemasseerd. Het resultaat is een betere bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen. Het uit zich in minder afwezigheid op de werkvloer en zorgt voor een optimale teamgeest. En daar heeft echt iedereen baat bij.
 

EFFICIËNTE BREAK
Geen files aan het koffieapparaat! Wat denk je van een pauze waar je

medewerkers echt iets aan hebben? We kneden hun spieren los, we zorgen voor een optimale focus en een betere sfeer binnen je onderneming. Ons team bestaat uit professioneel opgeleide massage therapeuten die een behandeling van het hoogste niveau brengen. Daar maken wij gegarandeerd het verschil in.

BUSINESS

Stoelmassages creëren een boost op de werkvloer. Steeds meer bedrijven bieden een dergelijk programma aan. Meer nog, veel toekomstige sollicitanten houden hier rekening mee. De tijdsduur, het budget en de locatie, er zijn veel mogelijkheden en we bekijken graag samen met jou wat het best past in jouw onderneming. We staan in voor een professionele service met oog voor detail.

EVENTS

Kom origineel uit de hoek en laat je deelnemers plaatsnemen op onze massagestoelen. Wij zijn sterk in het bedenken van een creatief concept en bieden graag een meerwaarde aan op je event. Of het nu gaat over een conferentie, teambuilding of een avondfeest, er is altijd ruimte voor dat extraatje meer. Met onze ruime ervaring in de eventsector brengen wij de kers op de taart.

onsite-chair-massage-1-2.jpg
1-15612_correct-clipart-png-download.png
1-15612_correct-clipart-png-download.png
1-15612_correct-clipart-png-download.png
1-15612_correct-clipart-png-download.png
1-15612_correct-clipart-png-download.png
1-15612_correct-clipart-png-download.png
ventjes.jpg

Professionele therapeuten
K
walitatief materiaal
Ervaring in binnen- en buitenland

Punctueel & betrouwbaar

Doeltreffende massages

Oog voor detail

bottom of page