top of page
Schermafbeelding-2018-06-08-om-14.50.32.

PEDICURE DAMINET
Zorg voor je voeten

Bij Pedicure Daminet kan je terecht voor een basisverzorging, een medische pedicure (o.m.specialisatie Diabetische voet) of een luxe verzorging in een stijlvol en rustig kader in het centrum van Geraardsbergen. Elke behandeling begint met een kort intake gesprek. Hierbij wordt je medische voetfiche ingevuld en krijg je meer informatie over de behandeling door een gespecialiseerd voetverzorger. Neem rustig plaats op de elektrisch in hoogte verstelbare behandeltafel en krijg de beste zorg voor jouw voeten. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van degelijke professionele producten. (Het is ook mogelijk nagels te lakken tegen een meerprijs van € 10)

TERUGBETALING

Diabetici, personen met een handicap of wie ouder is dan 60 - 65 jaar hebben recht op een terugbetaling na een behandeling door een erkend medisch pedicure. Zo heb je via Pedicure Daminet recht op deze tegemoetkomingen. Het bedrag en de frequentie verschillen per mutualiteit. Deze informatie kan je bekomen bij jouw ziekenfonds.

KORTING

Na 10-beurten krijgt u 50% korting bij de volgende afspraak.

AAN HUIS

Wie mobiel is komt naar de praktijk. Voor wie dit absoluut niet mogelijk is kan de verzorging ook aan huis/in het rusthuis of in het ziekenhuis gebeuren. Dit in de ruime regio Geraardsbergen.

AFSPRAAK MAKEN

Maak jouw afspraak: boek online of bel 0475 71 51 68, je kan ook steeds een email sturen naar info@pranamassage.be. Ben je op zoek naar een orgineel cadeau? Bij ons vind je de leukste cadeaubonnen en producten.

bottom of page