top of page

AANBOD

Spa en wellness

AROMATHERAPIE MASSAGE

60min-60€ / 90min-85€ / 120min-110€

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen. Aan te raden voor wie een ontspannende wellness ervaring verkiest.

Rug massage

HOOFD-, NEK-, RUGMASSAGE

60min-60€ / 90min-85€

Spieren worden eerst opgewarmd zo voelen we waar de blokkades zich exact bevinden. Vervolgens worden deze los gemasseerd zodat je energie weer kan circuleren en je stressniveau daalt. Veel mensen houden spanning vast in de nek, de rug en tussen de schouderbladen. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die even de stress willen losgooien.

shutterstock_615742973.jpg

DEEP TISSUE MASSAGE

60min-70€ / 90min-95€ / 120-120€

Dit is een krachtige massage. De 'energiestroom' wordt verbeterd door middel van diepe massagetechnieken. Deze massage brengt het lichaam weer in balans en is zeer geschikt voor zij die graag een stevige massage wensen. Wanneer we dieper op de ‘triggerpoints’ in gaan kan het als pijnlijk ervaren worden. Pijnklachten worden dan ook op deze manier aangepakt en de spierspanning verlicht.

file-20190924-54775-1a5nssgb.jpg

BURN-OUT THERAPIE

In stressvolle situaties reageert ons lichaam automatisch via het autonoom zenuwstelsel dat uit enerzijds het orthosympathisch en anderzijds het parasympatisch deel bestaat. Het orthosympathisch deel zorgt er voor dat we wanneer nodig op scherp staan en eens die stressvolle situatie voorbij is is er vervolgens het parasympatisch deel dat rust en herstel brengt. Het is geen geheim dat we in een snel bewegende maatschappij leven die veel van ons vergt. Zo gebeurt het dat deze balans verstoord wordt, het orthosympathisch deel blijft namelijk op volle toeren draaien. Angst, depressie, stress, chronische spierspanning, hartproblemen, slaapproblemen en hoge bloeddruk zijn veel voorkomende gevolgen. Een combinatie van therapie en zachte technieken zorgen er op termijn voor dat deze balans zich herstelt.

45min -50€

Balance-DP_6109815_XL.jpg

HOT STONE MASSAGE

De stenen geven warmte af die tot in de spieren dringt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van afgeronde basaltstenen, deze hebben een warmte van 45-55°C. Dit in combinatie met een aangepaste massagetechniek stimuleren we de orgaanfuncties. Ook wordt de stofwisseling en het afvoeren van afvalstoffen bevorderd. Ideaal voor wie een ontspannende massage wenst.

60min-60€ / 90min-85€

zwanger

Een zachte ontspanningsmassage met olie voor toekomstige mama’s die op zoek zijn naar verlichting van zwangerschapsongemakken. Deze technieken helpen bij rugpijn, bekkenklachten, stijve benen en gewrichten. Het zorgt tevens voor een betere nachtrust en een goede bloedcirculatie. Een zalig uurtje vol aandacht voor een ontspannen mama in spé.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

60min-60€

kruidenstempelmassage-2-1920x1000.jpg

Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende kruiden zoals koriander, lavendel en gember worden in een linnen doek gebonden.  De stempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie. Het resultaat is een lichte ontspannende massage.

60min-60€

KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

shutterstock_178104056_hyxnck.jpg

REHYDRATIE BEHANDELING

60min-60€

Airco, verwarming, uv stralen, wind, ... Onze huid krijgt het vaak hard te verduren waardoor ze gaat uitdrogen. Het genezingsproces start met een droge borstel die de dode huidcellen verwijdert, vervolgens wordt een vochtinbrengende crème op je huid in gemasseerd waarna je in een folie gewikkeld wordt. Ondertussen krijgen je gezicht, hoofdhuid, nek en voeten een rustgevende massage.

footmassagespa.jpg

FOCUS MASSAGE

30min-35€

Om helemaal tot rust te komen raden we een behandeling van minimum 60 minuten aan. Voor wie het toch even snel moet gaan hebben we een focus massage als alternatief. Hier focussen we op ‘probleemzones’, ideaal voor wie pijnklachten heeft en tussendoor wil langskomen. Na een verkennend gesprek behandelen we de klachten met aangepaste producten.

PRANA ARRANGEMENTEN

o-RELAX-SLEEP-facebook.jpg

ANTI-STRESS ARRANGEMENT    120min-110€

Hoofd-, nek- en rugmassage + Voetmassage + Voetbad: Een heerlijk Eucalyptus voetbad met voet scrub in combinatie met een lichaams-massage zorgt voor de ultieme ontspanning. We focussen extra op rug en schouders, maar uiteraard is een hele lichaamsmassage ook mogelijk. Last van stress? Laat met dit arrangement alle stress wegsmelten en voel je als helemaal herboren.

shutterstock_325511420.jpg

ARRANGEMENT VOOR TWEE 45€ p/p-60€ p/p

Mogelijkheid 1: 30 min massage + 30 min voetbad 
Mogelijkheid 2: 45 min massage + 45 min voetbad

Neem plaats in onze comfortabele zetels en geniet van een voetbad met een cava of thee. Deze behandeling gaat in dezelfde ruimte door en jullie nemen om de beurt plaats op een luxueuze verwarmde behandeltafel voor een deugddoende massage. (Enkel voor praktijk Geraardsbergen)

1504352364aa21.jpg

GOLDEN PACK                           150min-135€

Rehydratie + Aromatherapie + Voetbad: Dit arrangement gaat nog verder, ook de huid krijgt een professionele behandeling. Na het voetbad verwijderen we dode huidcellen om erna een vochtinbrengende crème aan te brengen. Na een heerlijke massage zorgt de Body Wrap voor een extra goed resultaat. Geniet verder van de gezichts-, nek- en voetmassage.

stacks-image-2f74ab3-1198x674.jpg

LUXE ARRANGEMENT                210min-185€

GOLDEN Pack + LUXE Pedicure: Wil je er echt even tussenuit? Wij zijn er voor je! Met dit halve dag arrangement bij Prana Massage & Pedicure Daminet krijg je alles van de bovenste plank. Een rehydratie behandeling geeft je huid een boost, we zorgen voor een ontspannende lichaamsmassage en je loopt op wolken na een pedicure met een peeling & pakking. Dat is genieten!

Nathalie

Al sinds 2014 loop ik te sukkelen met nekklachten van een whiplash... Het is de eerste keer dat ik dagenlang me beter voelde dan ooit! 

Liesbeth

Fantastische massage gekregen, zeer professioneel, ontspannend en respectvol! Een absolute aanrader!

Kim

Eerste keer dat ik hier ging en het was de beste massage die ik ooit al gekregen heb. Ik kom zeker terug!

Johan

Zopas een super deep tissue massage gekregen van 2 uur. Echt een aanrader!!

bottom of page